• #
  • #

általános információk

Nyitvatartás:

2019. október 18. péntek     10.00 - 18.00
2019. október 19. szombat   10.00 - 17.00
2019. október 20. vasárnap  10.00 - 17.00

Helyszín:
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ F Pavilon
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Gyalogos bejárat a III-as kapunál lévő III-as fogadócsarnokon keresztül.

Megközelítés:
- metróval a 2-es metró Örs vezér téri végállomásától a vásárbejáratig közlekedő, 10-es busszal. A menetrend letöltéséhez kattintson IDE!
- a 37-es villamossal a Blaha Lujza tértől 
- személygépkocsival a belváros felol a Kerepesi útról 

Elektromos autó töltőállomás:
A Schneider Electric, az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását. Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén EVLink Parking elektromos autó töltőállomásokat, melyek használatával nem csupán az elektromos járművek tulajdonosai járnak jól. A töltők ugyanis egyrészt egy hatékonyabb töltési infrastruktúrához járulnak hozzá, másrészt közvetve hatással vannak Budapest levegőjének minőségére, és ezzel a klímavédelemhez kapcsolódó célkitűzések elérését is szolgálják.

2018. március 23–ától a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ rendezvényein a fesztiválokról és rendezvényekről már jól ismert HelloPay készpénzmentes, azaz „cashless" rendszer üzemel, aminek lényege, hogy a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett bankkártyával vagy HelloPay Kártyával fizethetnek a látogatók.
Bővebben: 
ITT

Szükség esetén bankautomata:
OTP automata
: G pavilon 15. ajtaja előtt a Passage alatt

Sajtóközpont:
III-as fogadócsarnok
telefon: +36/1-263-6135
e-mail: sajto1@hungexpo.hu